Kære Ann Bett.
Det var et rigtig dejlig foredrag du holdt for senior holdet i Vejle, det skal du have tak for.
Else Bergerling

En stærk krop med skånsom træning

 
Jeg afholder jævnligt foredrag for patientforeninger, organisationer, klubber og lokalcentre – samt for fysioterapeuter.

Mit hovedforedrag: ”En stærk krop med skånsom træning”, afholdes med udgangspunkt i mit eget liv og mine diagnocer: Colitis Ulcerosa (blødende tyktarmsbetændelse) og Osteogenesis Imperfecta (medfødt knogleskørhed).
 
Tilrettelæggelsen af et foredrag sker gerne i et tæt samarbejde med din / Jeres forening, organisation eller klub og Jeres ønsker og behov. 
 
Baggrund for mit foredrag:
Frustrationen over knoglebrud eller udbrud af betændelsestilstande i tarmen og indlæggelser såvel som begrænsninger på arbejdsmarkedet udviklede sig for mig til en nysgerrig udforskning af livet med CU og OI: Hvad er træningsmulighederne? Hvilken behandling kan jeg få? Hvad kan jeg selv gøre?
Undervejs i denne proces, og særligt grundet fysisk træning, er det lykkedes mig at forhøje calciumværdien i min rygsøjle med 20 % og med 7 % på hoften.
 
Fysioterapeuter:
Jeg har også afholdt foredrag for fagpersoner, særligt fysioterapeuter, med interesse for knogleskørhed og / eller smertelindring i forbindelse med fysisk træning.

In English:
I spoke at the ”Soft Tissues – Soft Issues” seminar in Oslo, Norway in 2015.
All rights reserved: Ann Bett Kirkebæk | Aarhus - Denmark | Tlf.: 2972 5328 | annbett@kirkebaek.com