Pilates / Anbefalinger

Anbefalinger

Ann Bett er en fantastisk instruktør, som rummer alles interesser, uanset om man er toptunet, eller om man er udfordret med en krop, der kræver visse hensyn - hun rummer ALLE med sin professionelle instruktioner.
Udover den professionelle tilgang til træningen er hun et yderst positivt pust, så man ALTID går glad fra træning.
Lene Lausten(2016)
Kære Ann Bett.
Det var et rigtig dejlig foredrag du holdt for senior holdet i Vejle, det skal du have tak for.
Else Bergerling(2015)
Jeg var så heldige at vinde 3 gratis Pilates-ene-tmer med Ann Bett. Jeg fik lige nøjagtig den spejling og hjælp der skulle til for at jeg kunne gøre alle de krævende pilatesøvelser rigtigt og dermed få det fulde udbytte af min træning. Men jeg fik også en større indsigt i mine evner og i min krops tilstand efter min graviditet og barsel. En kærkommen gave. Alt i alt var det berigende at dyrke pilates så intensivt som det bliver i eneundervisning. Ja det var ligefrem hyggeligt og trygt at lade Ann Bett guide mig igennem min egen krops styrker og svagheder på trods af det hårde fysiske arbejde jeg skulle præstere.
Jeg vil til enhver tid anbefale Ann Bett fordi pilates er svært når det gøres rigtigt, men fantastisk når det gøres under Ann Betts kyndige vejledning.
Michelle Ludvigsen(2014)
Ann Bett er en super god personlig træner, velforberedt, lyttende og kompetent.
Susanne Winckler(2014)
Jeg vil helt sikkert anbefale Pilates træning med Ann Bett. Der er en dejlig stemning på holdet og Ann Bett er en rigtig god instruktør, smilende og glad, så man har virkelig lyst til at komme igen!
Ewa Karminzka(2013)
Jeg er blevet meget mere bevidst om en god kropsholdning fordi Ann Bett har guidet mig - jeg glæder mig altid meget til holdundervisningen. Mange andre kunne også have stor gavn af Pilates - det virker!
Birte Dahl(2015)
Ja, jeg vil helt sikkert varmt anbefale Ann Bett. Hun er en super dygtig instruktør - taler og guider med en indlevelse, så man ikke kan lade være med at slappe af og bare nyde sin træning.
Lise Christensen(2013)
All rights reserved: Ann Bett Kirkebæk | Aarhus - Denmark | Tlf.: 2972 5328 | annbett@kirkebaek.com